Make-Up Workshops


MAKE-UP WORKSHOP LADIESNIGHT / VRIJGEZELLENFEEST + BUBBELS (2 à 3 uurtjes)

Wil je een gezellige Visagie Workshop met vriendinnen, waarbij je ook nog eens een hoop over Make-Up leert? Boek dan ons 2 à 3 uur durende Make-Up Workshop met bubbels voor een Ladiesnight, Vrijgezellenfeest, Vriendinnendag of Bedrijfsuitje. Deze worden in ons studio te Almere gehouden, maar op locatie is ook bespreekbaar.


MAKE-UP WORKSHOP + FOTOSHOOT (4 à 5 uurtjes)

Zoals boven, maar dan met een professionele fotoshoot erbij.


THEMA WORKSHOP + EVT. FOTOSHOOT (5 tot 7 uurtjes)

Wil je helemaal uitpakken? Volg dan ons Thema Make-Up Workshop(s) van 5 tot 7 uurtjes in ons Visagie Studio te Almere. In de ochtend wordt de theorie besproken. (De ochtend Workshop van 2 uur is ook apart te volgen.) Je krijgt hier veel informatie, waarmee je de middag tot 15.00 uur zelf intensief aan de slag kunt. Wij werken met kleine groepen, zodat iedereen voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Na de workshop is er de optie om professionele foto's te laten maken. Wil je zelf niet op de foto, maar wel een leuk aandenken, dan is een model meenemen ook toegestaan. De Fotoshoot vindt plaats tussen 15.00-17.00 uur. Geef wel vantevoren aan als je een model meeneemt, i.v.m. de ruimte en grootte van de groep. (Het model is niet toegestaan tijdens het theorie gedeelte in de ochtend.) Aan het eind van de Hands-on Workshop krijg je een certificaat mee naar huis.


Make-Up Artist & Fotograaf:

Debbie F. Cost is professioneel Fotograaf en gediplomeerd Make-Up Artist en Hairstylist. Zij is tevens KVK-geregistreerd.

Als Make-Up Artist is zij gespecialiseerd in o.a.: basis make-up, eyes/eyeliners, glamour/avond make-up, Indiase/Arabische make-up, donkere huid, contouren, bright colors & extreme make-up, etc.


De Workshops en Fotoshoots zijn gecombineerd en onafhankelijk van elkaar te boeken en te volgen in groepsverband of 1-op-1 (privéles). Zie ook ons Thema's & Tarieven voor meer info:


Designed For Creation Kapper Hairstyling Visagie Muah Wimperlifting Wimperextensions Wenkbrauwstyling Fotografie Workshops Almere