Het gezicht achter Designed For Creation

De in 1983 geboren Debbie heeft al sinds jongs af aan een passie voor fotografie. Overal waar zij ging, ging haar fototoestel met haar mee. Ook heeft zij zelf wat modellenwerk gedaan. Van poseren voor de camera en figureren in videoclips tot catwalk-shows. Na haar HAVO heeft zij in 2003 haar diploma Mode-Adviseur aan de Rotterdamse Modeacademie behaald. Hierna heeft zij - zoals velen onder ons - haar passies aan de kant gezet en jaren ander werk gedaan. Ondanks dat zij haar werk met plezier deed, ontbrak er toch altijd wat. Daarom besloot Debbie na een tijdje haar passie weer op te pikken en kocht in 2007/2008 haar eerste spiegelreflexcamera. Zoals de meeste fotografen oefende zij het vak in de eerste instantie hobbymatig uit. Wat steeds meer een uit de hand gelopen hobby werd, ontwikkelde zich tot een fulltime baan door zich hier steeds verder in te verdiepen.

Zo volgde zij meerdere opleidingen, cursussen en workshops (waaronder aan de Fotovakschool, Fashion Photography cursussen en workshops bij o.a. Lindsay Adler, verschillende zwangerschaps/newborn/baby fotografiecursussen etc.) Niet alleen op het gebied van fotografie heeft zij zich ontwikkeld, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Naast haar diploma Mode-Adviseur te hebben behaald is zij namelijk ook gediplomeerd Hairstylist en Make-up artist (Wanneer nodig, werkt zij evt. samen met een externe Make-up Artist en/of Hairstylist.) Ook heeft Debbie verschillende certificaten op het gebied van Wimperstyling, Wenkbrauwstyling en Henna. Denk hierbij ook aan Henna Make-Up en Belly blessings (Henna creaties op de zwangere buik). Verschillende creaties die natuurlijk allemaal vastgelegd kunnen worden tijdens een fotoshoot.

Op het gebied van fotografie heeft zij zich naast Fashion fotografie verder verdiept in o.a. Glamour, Boudoir, Zwangerschaps- en Newborn-/Babyfotografie.

Zoals je kunt zien, is Debbie altijd bezig zich verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen, cursussen en workshops om allround diensten aan te kunnen (blijven) bieden en up-to-date te blijven.

In 2016 werd Debbie moeder van een prachtige zoon en besloot toen de knoop door te hakken en (naast fulltime moeder) haar werkzaamheden fulltime te vervolgen.

Zo ontstond Designed For Creation

Deze naam is niet geheel toevallig ontstaan. De eerste letters van elk woord – DFC – zijn namelijk haar initialen:

Debbie Farida Cost. 

Designed For Creation Kapper Hairstyling Visagie Muah Wimperlifting Wimperextensions Wenkbrauwstyling Fotografie Workshops Almere